WAT WE BELANGRIJK VINDEN

cropped-kk_banner_logo.pngMISSIE

Kunstkluts wil kinderen in aanraking brengen met actuele  beeldende kunst en de mogelijkheden van de eigen creativiteit laten ervaren. Dat doet zij door kunstenaars naar de kinderen toe te brengen (met o.a. kinderkunstweken in de vakantie op diverse locaties in de wijken) en door kinderen naar de kunstenaars toe te brengen (door kunstenaars en kinderen uit te nodigen in de KunstWerkPlaats)

VISIE

Met beeldende kunst als middel wil Kunstkluts inspireren, uitdagen, verwonderen, prikkelen en enthousiasmeren om vervolgens de kinderen aan te spreken op de eigen mogelijkheden en aan te zetten tot (grote) creatieve daden. Hiertoe delen wij het werkproces van de kunstenaar met hen, van idee tot eindresultaat.

 

Interesse in samenwerking? Mail kunstkluts@gmail.com


 

Advertentie