Bouwen in de Bajes

 

JAMMER….BOUWEN IN DE BAJES IS AFGELOPEN

Wij bedanken alle medewerkers van De Vrije Wolf voor de gastvrijheid en de prettige samenwerking. Het was geweldig! Wij komen graag nog een keer terug met een nieuwe editie ūüôā

Een foto impressie:

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

BAJESflyerWeb

BOUWEN IN DE BAJES =

  • Was een avontuurlijke creatieve bouwweek in de zomervakantie
  • Voor kinderen in de stad Utrecht tussen de 6 en 12 jaar
  • Bij De Vrije Wolf, buiten op de grote luchtplaats, Wolvenplein 27, Utrecht
  • Van ma 15 t/m vr 19 augustus 2016, van 14.00 ‚Äď 17.00 uur
  • Kosten; 10 euro per middag – passe partout 40 euro – U-pas korting 50%

 KLIK HIER om het hele programma van Bouwen in de Bajes te bekijken.

 

INFORMATIE VOOR DE KINDEREN (alvast goed om te weten voor een volgende keer;-)

Woon je in de stad Utrecht, ben je tussen de 6 en 12 jaar en houdt je van knutselen, bouwen en schilderen? Dan is BOUWEN IN DE BAJES zeker iets voor jou! Samen met kunstenaars bouwen we een fantasiewereld op de luchtplaats van een échte gevangenis. We gaan lekker bouwen sjouwen en kliederen en aan het eind van de week hebben we giga grote allemachtig prachtige bouwsels gemaakt. We sluiten af met een feestje waarbij we de geheimen van onze kunstwerken onthullen aan familie, vriendjes en buurtbewoners.

Vloggers Linde en Cesar doen verslag van de laatste kunstklutsdag:

INFORMATIE VOOR VOLWASSENEN

Tijdens de bouwweek kunnen de kinderen tussen half 2 en twee gebracht worden en om 5 uur kunnen ze weer worden opgehaald. Tussen kwart over 2 en kwart voor 5 is de luchtplaats het werkterrein van  kinderen en kunstenaars. Ouders zijn dan van harte welkom op het gezellige terras van The Village.

MEEDOEN

Inschrijven kon ter plaatse iedere middag van de Kunstklutsweek tussen half 2 en 2. Het deelnamegeld rekenen we dan contant met je af, er is geen pinapparaat aanwezig. Verder hebben we een ingevuld toestemmingsbriefje nodig. Het toestemmingsbriefje vind je op de achterkant van de uitnodiging of print je zelf uit via deze link.

VOORAF RESERVEREN

Reserveren kon ook, door het deelnamegeld  over te maken op rekeningnummer NL79 TRIO 0198 0556 41, t.n.v. Stichting Muntmeesters o.v.v. Bouwen in de Bajes. Vermeldt per kind de volledige naam, leeftijd  en de aanwezige dagen (bijv. ma, di, wo) of het woord passe partout.  Als je in aanmerking komt voor U-pas korting vergeet dan niet om de eerste dag je U-pas mee te nemen.

Op de hoogte blijven van Kunstklutsprojecten? Schrijf je in voor onze mailinglijst of volg ons op facebook.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door:

UTR 095 logo Gemeente Utrecht FC wit schild                             logo-initiatievenfonds

prins-bernhard-cultuurfonds                       elisemathildefonds-kopie-2

vrijewolf_logo_liggend         carel-nengerman-fonds-logologo Muntmeesters

Met speciale dank aan: Emmaus Parkwijk – P-Ter van der Zalm – Drukkerij Libertas Pascal voor het belangenloos ter beschikking stellen van materialen.

  

Advertentie